Reumatoïde Artritis Herbal Remedies, Oorzaken en Symptomen

Reumatoïde ArtritisReumatoïde artritis is een chronische systemische of hele lichaam stoornis in het bijzonder van invloed zijn op de synoviale gewrichten. Het kan echter van invloed zijn op belangrijke organen en weefsels. De oorzaak van de aandoening is nog steeds onbekend, maar het is opgemerkt door de deskundigen dat auto-immuniteit speelt een toonaangevende rol in de vooruitgang en de ontwikkeling van de stoornis. Het is dus vaak gegroepeerd als een auto-immuunziekte. Bij reumatoïde aanvallen van een synoviaal gewricht, het is eigenlijk veroorzaakt de ontsteking van het synovium, de membraan afscheiden van de gewrichtsvloeistof. Verder veroorzaakt de ontwikkeling van pannus in het synovium, en de uitbreiding van de synoviale cellen, wat leidt tot een overmatige productie van synoviaal vocht.

Naarmate de ziekte vordert, de totale schade van het kraakbeen en ankylose van de gewrichten optreden. Afgezien van synoviale gewrichten, reumatoïde kan toebrengen organen zoals nieren, longen, hart en bloedvaten, ook het onderhuidse weefsel onder de huid. Nagegaan moet worden of er bij het aangaan, of anders kan dit leiden tot een totaal verlies van mobiliteit of blijvende invaliditeit. Het is gebruikelijk onder jongeren, en vrouwen meer aangevallen door reumatoïde dan mannen. Kleinere gewrichten, zoals vingers, polsen, nek etc in het algemeen ten prooi vallen aan reumatoïde artritis, en de aanval van de stoornis plaatsvindt in een symmetrisch patroon. De pijn geassocieerd met reumatoïde verergert vroeg in de ochtend net na het ontwaken uit de slaapstand, en beperkt de activiteit voor geruime tijd.

Oorzaken

De oorzaak van reumatoïde artritis is een onderwerp van onderzoek over de hele wereld. Onderzoekers vermoeden erfelijkheid en genen een factor bevordering van de ziekte. Ook is uitgegaan van een infectie door bacteriën, virussen of schimmels, of andere milieu-factoren zoals roken van tabak fungeert als een stimulerend middel of de katalysator waardoor het immuunsysteem hyperactief. Het hyperactief immuunsysteem wordt verspild, en valt het eigen lichaam in gezonde weefsels, waardoor een ontsteking in het getroffen gebied.

Symptomen en Diagnose

1. Ondraaglijke spier en gezamenlijke pijn

2. Zwelling van gewrichten

3. Stijfheid van gewrichten

4. Roodheid van de huid rond het aangetaste gewricht

5. Gezamenlijke tederheid

6. Lage koorts

7. Vermoeidheid

8. Verlies van eetlust

9. Bloedarmoede

10. Heesheid van de stem

11. Het tekort van de ademhaling

12. Pijn op de borst

13. Droogheid in de mond.

14. Bulten onder de huid of reumatoïde nodules

Tijdige agressieve diagnose van de aandoening is niet nodig. Het kan worden gedaan door middel van bloedonderzoek, zoals reumatoïde factor test, X-stralen.