Voordelen van antioxidanten – Ontdek Hoe anti-Oxidanten Voordeel van de Huid door het Voorkomen van Vroegtijdige Veroudering

Bent u zich bewust van alle voordelen van antioxidanten voor de huid zo ver als het voorkomen van voortijdige veroudering is betrokken? Dit artikel zal verneem je hoe anti-oxidanten voordeel van de huid, zodat u kunt houden op zoek, jeugdige en leeftijd-vrij mogelijk.

Het hele doel van anti-oxidanten beschermen je lichaam tegen vrije radicale moleculen.

gezonde huid

Deze vrije radicalen zijn moleculen die worden gemaakt in uw lichaam dankzij bronnen van oxidatieve stress, zoals UV-straling, vervuiling en slechte voeding. Wat deze onstabiele vrije radicalen doen is stelen van elektronen van je cellen, waardoor ze te onstabiel.

Antioxidanten zijn je primaire verdediging tegen deze onstabiele vrije radicalen moleculen. Wat ze doen is het geven van een elektron om de vrije radicalen molecuul, dat stabiliseert voordat het kan leiden tot verdere schade aan uw lichaam. In feite, uw lichaam van nature produceert zelf antioxidanten die beschermen tegen deze moleculen. En uiteindelijk minder schade door vrije radicalen maakt het veel moeilijker voor rimpels en fijne lijnen te vormen (en dat is iets dat we allemaal zeker verlangen, am I right?)

Nu dat je weet hoe een antioxidant voordelen van de huid, het is ook belangrijk om te weten welk type van anti-oxidanten voordeel van de huid het meest. Er zijn letterlijk DUIZENDEN verschillende anti-oxidanten gebruikt in huidverzorgingsproducten vandaag, dus weet welke zoekwoorden leveren het meeste voordeel is het zeer nuttig.

Persoonlijk ben ik een groot voorstander van het gebruik van volledig natuurlijke producten op mijn huid om te voorkomen dat alle van de harde bijwerkingen en bijwerkingen die komen met synthetische producten. Dit is de reden waarom ik alleen gebruik maken van crèmes en lotions bevatten de meest natuurlijke anti-oxidanten zoals druivenpitolie, manuka honing en natuurlijke vitamine E.

Maar een echt slimme ding om te doen bij het zoeken naar de beste anti-aging crèmes en lotions zorgen ervoor dat ze bevatten antioxidanten die van nature in je lichaam. Deze zijn degenen die het meest geschikt en beschikbaar zijn voor uw huid, zodat het krijgen van een product dat ze in zitten is ideaal. CoenzymeQ10 (of CoQ10) is een goed voorbeeld. http://gezondheidgedachten.info

BELANGRIJK: de Natuurlijke antioxidanten in je lichaam, zoals CoQ10 zijn over het algemeen te groot om door te dringen door middel van uw huid poriën. In het licht van dit feit, moet je echt ervoor zorgen dat het is opgenomen in een product in een kleine voldoende moleculaire grootte. De ontwikkelingen in de wetenschap en cel verjonging van de technologie hebben plaats gemaakt voor methoden die kunnen maken van deze anti-oxidant in een speciale ‘nano’ vorm, zodat het effectief kan worden geabsorbeerd door de huid.